Konst & Politik

Staffan Jacobson – författare, konstnär och frihetlig socialist i Lund.

USA TERRORISMENS KÄLLA.

Kuba mötte under juli de mest allvarliga regeringskritiska demonstrationerna på lång tid. Samtidigt spreds desinformation om protesterna i sociala och etablerade medier. Nu ökar trycket på USA:s president Joe Biden att mildra det handelsembargo som tillsammans med pandemin ligger till grund för den ekonomiska krisen (Flamman). http://flamman.se/a/noa-soderberg-kuba-pressas-fran-flera-hall

USA: Zbigniew Brzezinski, president Carters nationella säkerhetsrådgivare, har uppgett att president Carter redan den 3 juli 1979 avsatte 500 miljoner dollar för upprättandet av en internationell terroriströrelse som skulle sprida islamisk fundamentalism i Centralasien och ”destabilisera” Sovjetunionen. John Pilger i Aftonbladet 020204. USA startade både den nutida terrorismen och kriget mot den – i en ond cirkel, med otaliga dödsoffer.

Köpenhamn kommer att vara Covid-säkert och redo att vara värd för WorldPride 2021. Från 12–22 augusti kommer WorldPride i Köpenhamn och Malmö att vara en regnbågsfärgad pride-fest som kommer att överträffa dina förväntningar. Vi planerar för hektiska elva dagar med evenemang som konstutställningar, musikföreställningar, VIP-mottagningar, debatter om mänskliga rättigheter, sportevenemang och fester inför världen. All information och planer för online- och personliga covid-safe-evenemang finns på copenhagen2021.com/worldpride

Konsten: Stöd kampanjen ”Kanyler till Kuba!”Pg 23 57 15-0  Swish 123 182 37 72.

***

Citatet: ”Fattiga människor har tillgång till domstolarna i samma bemärkelse som de kristna hade tillgång till lejonen”. —Judge Earl Johnson, Jr.

***

Kommentera mera - här eller på Din egen blogg! Jag älskar diskussioner. Pingbacks uppskattas även. OBS! Endast inlägg på svenska.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Information

Detta inlägg publicerades den 31 juli, 2021 av in * KRÖNIKAN.

Translate from Swedish to Your language

Follow Konst & Politik on WordPress.com
%d bloggare gillar detta: