Konst & Politik

Staffan Jacobson – författare, konstnär och frihetlig socialist i Lund.

SUNSET VALLEY.

Mina kära söner och jag hade en underbar dag i Botaniska Trädgården här i Lund. Jag älskar er!

USA: Många hoppas få svar på UFO-gåtan i slutet av nästa månad, när underrättelsetjänstemän är planerade att leverera en heltäckande UFO-rapport till kongressen.

Den republikanska senatorn Marco Rubio, som har fått klassificerade genomgångar om UFOs, säger att han hoppas att den oklassificerade rapporten kommer att bidra till att eliminera det stigma kring ämnet som finns i kongressen.

”Jag tror inte att vi kan tillåta att stigmat hindrar oss från att få en förklaring på en så grundläggande fråga”, sa han till 60 minuter. ”Jag vill att vi ska ha en process för att analysera data varje gång det kommer in …. tills vi får några förklaringar. Kanske finns det ett mycket enkelt svar, kanske inte” (globalnews.ca).

Hyckleri. Vita huset hade inga problem med att Evo Morales plan tvingades landa i Österrike 2013 – för att USA trodde att visselblåsaren Edward Snowden fanns ombord, kommenterar Proletären om Lukasjenkos flygkapning.

Frankrike visar vägen med gratis kollektivtrafik – kan Sverige ta efter? Allt fler städer i Frankrike har de senaste åren infört gratis kollektivtrafik. Näst på tur är Strasbourg och Nantes (ETC). Nolltaxa nu i hela Sverige!

Konsten: S. Jacobson: Sunset Valley. Opp +  psd.

***

Citatet: ”Jag tror på revolution, men det betyder inte att jag tycker att man ska knacka in pannbenen på varandra, utan på en snabb förändring”.  —Jerry Williams, (f. 1942) rockmusiker.

***

Kommentera mera - här eller på Din egen blogg! Jag älskar diskussioner. Pingbacks uppskattas även. OBS! Endast inlägg på svenska.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Information

Detta inlägg publicerades den 30 maj, 2021 av in * KRÖNIKAN.

Translate from Swedish to Your language

Follow Konst & Politik on WordPress.com
%d bloggare gillar detta: