Konst & Politik

Staffan Jacobson – författare, konstnär och frihetlig socialist i Lund.

BEVARA SVERIGE HEMSKT.

Mordet på saudiske journalisten och regimkritikern Kashoggi har utretts igen säger Biden. Kronprins Salman låg bakom, och Donald Trump ska ha sagt att ”I saved his ass”. Fem underhuggare har dömts till döden men benådats.

Israel fortsätter att intrigera och har nu slutit fördrag med de flesta stater i området utom Iran och Qatar. Palestiniernas sak är därmed varaktigt försämrad och det kan vi tacka Trump för. Biden är inte heller mycket att hoppas på i Palestina.

Stefan Löfven på Facebook: ”Partiets företrädare avslöjas gång på gång med en öppen och rå rasism. Sverigedemokraterna är inte ett parti som andra. Detta parti är Ulf Kristersson beredd att göra sig beroende av”. Ja, Ulf ’avskaffa välfärden’ Kristersson gör vad som helst för att bli nästa statsminister.

Löfven talar vidare om M/SD/KD som en ”högerkonservativ experimentregering vi inte haft på hundra år”. https://www.facebook.com/stefanlofven/posts/5478762065497976

Andelen av väljarna som har förtroende för Ebba Busch har gått ner från 34 till 22 procent på 10 månader. Krisen för KD är uppenbar”, skriver Kim Fredriksson på Aktuellt Fokus. Här går det undan!

Konsten: SD: Bevara Sverige Hemskt.

***

Citatet: ”Över kärleken till fäderneslandet sätter vi kärleken til hela mänskligheten. Är det intet ädlare och skönare att älska hela världen än att inskränka sin kärlek till en liten fläck som statsmän efter behag kan inskränka eller utvidga ?”— August Palm, (1849-1922) agitator, skräddare, vänstersosse.

Kommentera mera - här eller på Din egen blogg! Jag älskar diskussioner. Pingbacks uppskattas även. OBS! Endast inlägg på svenska.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Information

Detta inlägg publicerades den 27 februari, 2021 av in * KRÖNIKAN.

Translate from Swedish to Your language

Follow Konst & Politik on WordPress.com
%d bloggare gillar detta: