Konst & Politik

Staffan Jacobson – författare, konstnär och frihetlig socialist i Lund.

Krönikan 19-20/6 2018. Hemlig nazistsekt har infiltrerat SD.

Världen: Donald Trump vill att USA ska totaldominera i rymden. Därför har han nu beordrat Pentagon att skapa en militär rymdgren. För att försvara USA räcker det inte att bara ha närvaro där, säger USA:s president (AB). Karlen är galen. Ronald Reagans Star Wars i repris.

Sverige: Hemlig nazistsekt har infiltrerat SD. I tio års tid har den våldsbrottsdömde rasistledaren Tor Paulsson byggt upp ett hemligt sällskap kallat ”Nätverket”. Organisationen består av ett hundratal högerextremister och har som mål att infiltrera Sverigedemokraterna. Och de har lyckats. Dagens ETC kan avslöja att flera ledande SD-politiker ingår i Nätverket.
https://www.etc.se/inrikes/hemlig-nazistsekt-har-infiltrerat-sd

Och här kommer mer SD-nazism: Lars Nilsson, 57, berömde Nordiska motståndsrörelsens arbete och ville hjälpa den nazistiska organisationen.Nu är han ordförande för Sverigedemokraterna i Perstorp och toppar kommunlistan till höstens val. Han är också nämndeman och avgör bland annat i migrationsmål (AB).

Malmö/Lund: Vänsterpartiets mål är att införa avgiftsfri kollektivtrafik. ”Under de kommande åren kommer vi att fortsätta att arbeta för att sänka Skånetrafikens biljettpriser. Det skulle både klimatet och våra plånböcker tjäna på” (SDS).

Konsten: S. Jacobson: Green 4. O.p.p. 2018.


green
***

Kommentera mera - här eller på Din egen blogg! Jag älskar diskussioner. Pingbacks uppskattas även. OBS! Endast inlägg på svenska.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate from Swedish to Your language

Follow Konst & Politik on WordPress.com
%d bloggare gillar detta: